Mooi L-chalet met veranda

Luxueus, ruimtelijk chalet op Kampeercentrum Klein Canada.

Het Chalet zelf biedt u veel ruimte. We vinden hier een living met een grote hoekbank en prachtige stoffering, gaskachel. Een grote hoekkeuken met 4 pits gaskookplaat, koelkast en magnetron en veel opbergruimte.

Een slaapkamer met 2 een tweepersoonsbed en opbergruimte. En een ruime slaapkamer met een nog een tweepersoons bed en een stapelbed.

De badkamer heeft een heerlijke douche en een wastafel. Naast de slaapkamer is een separate toiletruimte.

Gelegen op een ruim perceel, deels verhard en deels met kunstgras. Achter het Chalet is nog een tuinhuisje aanwezig. U beschikt ook over een eigen privé parkeerplaats op uw eigen perceel. Dit alles gesitueerd vlakbij de het zwembad, de speeltuin en diverse sportvelden.

Dit object moet u gezien hebben!

FAMILIECAMPING IN NOORD-LIMBURG

Je weet vast dat Canada hét land is om te genieten van de natuur, vrijheid, rust en prachtige landschappen. Maar ja, ‘even’ naar Canada is niet voor iedere kampeerder weggelegd. Dan is er als prima alternatief: Kampeercentrum Klein Canada! In het mooie Noord-Limburgse landschap is onze camping bij uitstek geschikt voor kampeerders die graag genieten van het Bourgondische leven, de mooie natuur en een vleugje romantiek in Canadese sferen.

We hopen dat je op onze website vast een voorproefje krijgt en we begroeten je graag ‘in het echt’ op onze mooie camping in het prachtige Limburgse landschap!

Prijs 27.500,00
Referentie A06
Aantal slaapkamers: 2
Apart toilet: Ja
Gaskachel: Ja
Tuinhuis of andere buitenopslag: Ja
NEEM CONTACT OP