Grote, goed onderhouden chalet

Deze goed onderhouden chalet, voorzien van een ruime woonkamer met ruime keuken en 2 ruime slaapkamers, badkamer met douche, toilet, wastafel met onderkast is te koop voor €49.950 euro.

Door de vele kasten in de keuken biedt de keuken veel opbergruimte. Door het ingebouwde fornuis heb je genoeg werkblad over om een lekkere maaltijd te bereiden. Met lekker weer is het heerlijk vertoeven in deze mooie aangelegde tuin met terras. Genoeg plaats voor een lekkere loungebank! Voor extra opbergruimte is er het ruime tuinhuis en ook aan de achterkant vind je nog ruimte voor spullen.

  • Complete keuken
  • Zo goed als nieuw
  • 2 slaapkamers

FAMILIECAMPING IN NOORD-LIMBURG

Je weet vast dat Canada hét land is om te genieten van de natuur, vrijheid, rust en prachtige landschappen. Maar ja, ‘even’ naar Canada is niet voor iedere kampeerder weggelegd. Dan is er als prima alternatief: Familiecamping Klein Canada! In het mooie Noord-Limburgse landschap is onze camping bij uitstek geschikt voor kampeerders die graag genieten van het Bourgondische leven, de mooie natuur en een vleugje romantiek in Canadese sferen.

Bouwjaar 2014
Prijs 49.950,00
Referentie KC NS 016
Aantal slaapkamers: 2
Centrale verwarming: Ja
Oppervlakte accommodatie: 47m2
Tuinhuis of andere buitenopslag: Ja
NEEM CONTACT OP